Mesajul primarului

Barascu Iulian

In calitate de primar al comunei, adresez un sincer bun venit tuturor celor care ati accesat acest site, in numele comunitatii acestei comune, administratiei publice locale si al meu personal.
Ne dorim ca pe aceasta cale sa venim in sprijinul cetatenilor, oferindu-le dreptul la informatia produsa si gestionata de administratia publica locala si, in acelasi timp, sa fim o fereastra deschisa permanent tuturor celor ce vor sa cunoasca comuna si pe oamenii acestor locuri.

Locuitorii din comuna Poboru au avut incredere ca Iulian Barascu le poate schimba in bine comuna si au avut dreptate.In ultimii ani comuna s-a schimbat radical.Exista drumuri asfaltate, apa curenta, iluminat public si dispensar comunal.Este exact ce au nevoie oamenii intr-o comuna pentru a avea un trai asemanator cu cel de la oras. Primarul stie ca mai sunt multe de facut insa, bataios cum il stim, suntem convinsi ca va duce la bun sfarsit tot ceea ce isi propune. Anul acesta edilul comunei implineste 18 ani de administratie si putem spune ca abia acum Iulian Barascu a ajuns la ... varsta majoratului in administratie

Stiri MDRAP

Ultimele stiri
      Solicitare informatii / Legislatie